Alla inlägg under oktober 2008

Av rödluvan/emma - 14 oktober 2008 18:58

Dom har tagit bort båda 90 sträckorna mellan njurunda och s-vall (alltså inte själva sträckorna, de vore ju helt sjukt, men skyltarna)!!I ask myself WHY!?!

Av rödluvan/emma - 14 oktober 2008 18:02

Kände mej riktigt risig i morse när det bar av till dagis. Inte sovit nått alls i natt, gårdagens mascara å dragit en mössa över strulet på huvudet. Blir rätt förvånad när en fröken (Anna) säger: "du är alltid så fin när du kommer hit tycker jag." =O Jasså!? Nu har ja iaf solat och färgat håret å känner mej lite frächare. Har hunnit med å packat några kartonger och kört iväg tomglas, papper och pantat burkar. Tvättat har ja lyckats med oxå.Nu är de soffan..solong suckers and fuckers!

Av rödluvan/emma - 13 oktober 2008 20:01

Idag när jag kom till dagis för att hämta My var det en liten tjej som sa: " Hej, vad fin du är!" till mej =) så himla söt! Mysan sa däremot: " Mamma är dum! ja vill inte hem!" =/ Mysan hade gjort en bärbar dator av papper. Med knappar, mus och musmatta. Hon gillar verkligen att tillverka saker. Hon hade gjort en tv med fjärrkontroll till oxå =D

Av rödluvan/emma - 13 oktober 2008 09:36

hmm ja va sk ja skriva då..


I lördags käkade ja på Oscar med familjen och några kompisar. Det vr väldigt trevligt =) Margot visade hur erotiskt de var när hon testade ut handskar. Anzos garv överröstade alla. Trots mina protester så sjöng dom för mej oxå. Några vid borden runt om föll oxå in i refrengen :D

När familjen dragit och efter nån drink gick vi vidare till aveny. Rätt bra drag där. Ja hade kul som fan iaf. De måste ja göra om!


Igår fyllde ysters man Andrè 28 år (GRATTIS). Så jag fick träffa hela familjen då oxå. Det kan liknas vid ett polisförhör faktiskt. Jag tror det är Margot som håller i förundersökningen. Jag kände mej rätt mongo (mer än vanligt). Dom trodde inte ja v nykter än..


Idag ska ja hämta Mysan!!


Av rödluvan/emma - 10 oktober 2008 12:43

Numera, när det finns varningstexter på cigarrettaskarna borde liknande varningstexter även sättas på öl- och ciderflaskorna, exempelvis följande: VARNING: Alkoholförtäring kan få dig att tro att du viskar, trots att du inte gör det. VARNING: Alkoholförtäring har den verkan att du ser ut som en idiot när du dansar. VARNING: Alkoholförtäring kan få dig att tro att du kan sjunga. VARNING: Alkoholförtäring kan få dig att tro att din ex-älskade kommer att dö om du inte ringer honom/henne klockan 4 på morgonen. VARNING: Alkoholförtäring är den största orsaken till annars oförklarbara asfaltmärken i ansiktet och på knäna. VARNING: Alkoholanvändande kan orsaka fantasier om att du är hårdare,häftigare, snabbare och ser bättre ut än alla andra människor. VARNING: Alkoholförtäring kan få dig att tro att du är osynlig.

Av rödluvan/emma - 9 oktober 2008 09:11

Kom på att det är ju inge bra alls att fylla 26. Inga ungdoms abonemang eller ungdoms biljett på bussen/tåget (okej, sällan ja åker buss men ändå).

Det är nu man är vuxen på riktigt =/ I don't like it!

...

Av rödluvan/emma - 8 oktober 2008 22:47

Nu är jag 25 år i bara nån timme till :(

Ovido - Quiz & Flashcards