Alla inlägg under november 2008

Av rödluvan/emma - 19 november 2008 20:33

Simones konstverk. Syns att det är ett marsvin =)Mysans skadade mageMin fina kompis Linda

Av rödluvan/emma - 18 november 2008 16:30

Är inne i nån depp period nu. Har för mej ja var det för typ ett år sen oxå så det har väl med årstiden och mörkret att göra. Och jobb, flytt, pms och att Mysan inte fick på det dagiset ja hoppades på. Hon får börja den 7e jan. Då har vi redan bott där en månad.Idag har jag tränat och sen hämtat kartonger. Har värsta ågren över att ja käkade hamburgare. Ska ALDRIG äta igen!Nu ska ja försöka packa lite. Får se om Mysan och jag kan hjälpas åt att tvätta och packa i morrn.

Av rödluvan/emma - 16 november 2008 22:22

I fredags var jag och linda och snackade lite med vakterna på Oscar oxå. En tjej kommer fram till dom och frågar vart det finns nått dans ställe. Hon frågar sen om det är disco eller pardans. Ena vakten svarar: " Det är olika dedär. de beror ju på hur du rör på armarna." =p

Av rödluvan/emma - 16 november 2008 16:53

Den här helgen har verkligen gått fort.


I fredags var jag och Linda på middag hos "Ugly Fulo" och Maggot. Fader Fora och hans pant samlar kompis var oxå med. Det var skit trevligt! Ser fram emot nästa gång (det gör Linda oxå). Vi drack Dry Martini, vin och käkade köttgryta. Wågströms humorn flödade.

När de var dax för gamlingarna att lyssna på godnatt saga åkte jag och Linda in på Olan. Det var väl sådär.. Fick en rätt skön raggningsreplik iaf av en kille som varit efter mej typ 2 år. Han säger: "Du har så fina ögon! Your drunk in my eyes". Hmm.. Det han menade att säga var: Jag drunknar i dina ögon. hehe


Igår jobbade jag på Aveny. Det gick bara fint.


Dax att ladda för innebandyn!

Av rödluvan/emma - 13 november 2008 13:57

Börjar bli riktigt stressad över det nu. finns inte mycket att välja på direkt. Så har du nått tips LET ME KNOW!!

Av rödluvan/emma - 10 november 2008 20:36

Jag får väl gå tillbaka i tiden lite nu igen å berätta.I torsdags var det tjejkväll här. Sex glada brudar drack öl & vin och käkade pizza. Singstaret åkte fram ur en kartong igen =) Det var riktigt trevligt! Två brudar ockuperade min säng så jag sov på soffan =pFredag och lördag har jag jobbat på Oscar. Jag har kommit fram till att jag HATAR vinterjackor. Stora tunga dunjackor i storlek XL är det värsta som finns! Blää. Hade riktigt ont i nacken mot slutet.Söndagen spenderades mestadels i sängen. Hade det inte varit innebandy sen hade ja fått dåligt samvete.Idag har ja bytt däck på mammas bil. Trots att hon köpt helt nya så var alla till samma sida. Jävla muppar!Mysan hade 4års kontroll idag som gick hur bra som helst. Vägning, mätning, syntest, färger, rita gubbe och gå balansgång.Sen käkade vi stuvade maccaronen och köttbullar. Jag drömde att jag fick det i en skolmatsal i förrgårnatt å har inte kunnat glömma det.Jag har haft mycke helsjuka drömmar på slutet. Bla att jimmy hade bröst, att jag å syrran blev jagad i skogen och slogs. Jag plockade en jätte stor svamp med spröt på och hade som mössa. I natt drömde ja att Mysan hade tatuerade flames över hela ryggen. Nån som kan analysera??

Av rödluvan/emma - 9 november 2008 15:43

Tycker om dej!!

Ovido - Quiz & Flashcards