Alla inlägg under januari 2009

Av rödluvan/emma - 19 januari 2009 01:36

Ja jag börjar väl där ja slutade senast =)Jobbade på Aveny i fredags. Fy fan va jobbigt det var. Typ 500 pers som kom samtidigt och vi var bara 2 i garderoben. Först hoppade en vakt in och hjälpte oss ett tag. Sen en till tjej och en diskare. När vi hade fått in nästan alla så skulle de som kom först gå hem. Så det vart inge sitta på hela kvällen. Hoppas på bättre planering nästa gång!Det hade gått bra för Mysan hos morfar. Godis, ostkrokar och tv fixar det mesta :pIkväll har vi spelat innebandy igen. Behöver jag säga att det var skit kul? :DI morrn tror jag att N kommer hem från Etiopien omja minns rätt. Fattar inte riktigt vad det är han har gjort där. Måste luska i det..Kommer kännas konstigt nu när My ska till honom när jag har haft henne så länge. Får se hur man ska lägga upp allt med dagis å sånt nu oxå.ska väl gå in å tränga ner mej i sängen igen nu.godnatt folks!

Av rödluvan/emma - 16 januari 2009 14:38

Veckorna går så fort nu fast jag inte jobbar.

Igår när mysan var på dagis så passade jag på att tvätta. hämta ut ett paket (present från aveny), ringa massa samtal och ligga på soffan ett tag.
Sen när jag hämtat Mys igen kom AK och hälsade på. Fick äntligen ge bort min sista present och julklapp! Sen satt vi och spelade Mysans djurspel och drack kaffe.
Jag gjorde amerikanska pannkakor till middag. Dom vart jätte goda!

På kvällen vart det film och mys. Filmen var lite seg så det vart mer av det sistnämda =)

Ikväll ska jag jobba på Aveny. Var meningen att My skulle sova hos mamma men hon har blivit sjuk. Simone har feber och andre har rosfeber så där kunde hon inte heller vara. Så My ska för första gången sova hos sin morfar =) det kommer nog att gå jätte bra.

Nu är det kaffe dax!

Av rödluvan/emma - 15 januari 2009 09:45

Jag är på så bra humör nu!Mysan gillar sitt nya dagis. Igår var ja bara dit och dumpade henne, sen åkte jag in till stan. Shoppade lite vinterkläder till henne bla. Sen lyckades jag få en klipp tid nästan på en gång. Det behövdes verkligen. Gick inte att göra nått med håret. Hon som klippte mej (en bekant som även jobbar på oscar) tyckte jag skulle ha det lite rockigare än innan så så vart det. hoppas bara att jag kan få till det lika bra som hon..Så på kvällen färgade jag håret oxå =)Sen när Mysan somnat kom P hit med chips, dipp och film. Som ja längtat efter chips å dipp! Ända sen jag låg med dropp på sjukan. Såg en helt sjuk film "Teeth". skulle va en skräckis men satt mest å skrattade åt alla sjuka grejer.Nu är Mysan på dagis igen och jag ska ner å tvätta. Sen ska ja sola oxå. Börjar känna mej som en människa igen =)

Av rödluvan/emma - 13 januari 2009 16:39

Igår var vi till Kvissle på VC för att kolla Mysans hörsel. Hon hörde inte de högsta ljuden. Förhoppningsvis beror det på att hon varit förkyld. Hon ska få göra om testet. Annars måste de väl bero på Ns jäkla billjud! Gaaah!
Sen fick vi pannkaka och glass till lunch hos pappa =)
Idag var de dagis igen. jag följde med in ett tag bara. En kille vart typ kär i mej. Skulle sitta i knä å sa att jag var hans älskling :p ville att jag skulle klia han på ryggen haha.Inte så stor skillnad från fyllona på Aveny ;P Där var de en i lördags som sa att han älskade mej å höll på.

Skönt ute idag! gick till dagis och affären. Skönt att röra på sej lite. Lite stelt var det, träningsvärk efter innebandyn.

Nu ska jag fixa lite kvällsfika till Mysan =)

Av rödluvan/emma - 11 januari 2009 22:16

Borde jag göra nu för jag har spelat innebandy. Ingen var riktigt i form efter uppehållet men de var kul :) förhoppningsvis blir det lite mer fart nästa gång.Jobbade ju i lördas. Fick lite ont i magen av att ställa mej upp och sätta mej ner hela tiden men annars gick det bra. nä nu måste jag duscha så jag luktar gott igen :)

Av rödluvan/emma - 10 januari 2009 11:10

F*n va kul! I kväll ska jag jobba! Komma ut, träffa folk. Skönt!Inatt har Sim sovit här oxå. Det har gått fint. Igår käkade vi popcorn och kollade på Tingeling =) Nu leker de på Mysans rum.Hehe måste berätta när Mysan för nån kväll sen låg i sin säng och var sur för att hon måste sova.Mysan skriker: "Tjatan!"Jag: "Vadå tjata? det är ju du som tjatar!"M: "Jag säger inte tjata, jag säger tjatan!"J: "???, Jaha du menar satan."Ska hon svära ska hon väl göra det riktigt! :pDom här spelar på Aveny den 31/1. Ska du mä?

Av rödluvan/emma - 8 januari 2009 21:05

Nu är det några dagar sen jag bloggade igen.. Så vad har hänt sen dess?!

I tisdags fick jag fin besök =D Min kära Anzo kom och såg min nya lägenhet för första gången. yster kom över och gjorde middag åt oss =) På natten kom mysan över till min säng. sen låg hon och sparkade på mej hela tiden. Så kl 4 när jag fortfarande inte lyckats somna gick jag över och la mej i hennes säng. Kanske jag bör köpa en dubbelsäng till henne oxå om det ska fortsätta!

Igår var Mysans första dag på sitt nya dagis. Det gick jätte bra! På kvällen kom pappa och Kerstin på besök. Andre kom över och bytte ett ram minne i min dator i utbyte mot två delikatobollar.

Idag var jag på återbesök hos en kirurg. Fick lämna blod (undra hur mycke de tagit av mej nu) på labb oxå. Mina värden var förvånansvärt bra nu sa han =) Nästa helt återställd! Jag ska få en remiss hemskickad för ett UL bara för att va säker på att allt är som det ska där inne nu. Kolla äggstockarna och sånt.
I morrn är sista dagen på pencilin. Ska man ta sej en öl framför tvn sen kanske :p

Idag bestämde vi att Sim ska sova här i morrn och på lör ska Mysan sova hos henne. Så då ska jag passa på att jobba. känns att det behövs nu. Var ju flera veckor sen sist. Kanske till och med kan spela innebandy på sön om jag har nån barnpassning =D

Av rödluvan/emma - 5 januari 2009 20:14

Har varit dålig på att skriva nu, ja vet. De beror på att jag inte orkat och inte haft nått skoj att berätta. Har ju bara varit hemma och känt mej klen. Men nu börjar det bli bättre. Har knappt haft nå ont alls i två dagar nu =) blir lite yr ibland nu bara.Igår var jag till Birsta och köpte ny tv äntligen! Fick hjälp av Jimpa. Första gången jag varit ut bland folk på nästan 3 veckor.Nu kommer snart Linda hit med nån film tro ja. Mysan sover sött.På onsdag börjar hon på sitt nya dagis. Det ska bli spännande. Hoppas det inte är lika griskallt då.Börjar bli rastlös. Vill jobba!

Ovido - Quiz & Flashcards