Alla inlägg under december 2008

Av rödluvan/emma - 9 december 2008 20:30

Det har jag och Mysan varit och handlat idag i Birsta. Slank med lite andra grejer oxå.Sen gick vi till syrran för att käka middag men vi hann aldrig så långt. Jag spelade lite Gitarrhero medans barnen lekte och syrran skulle börja med maten. Sen bröt helvetet lös. Mysan vägrade att lyssna och städa undan efter sig. Gav henne flera changser att lyssna annars skulle vi gå hem och så vart det. Har hon väl bestämt sig för nått så kan hon inte ändra sig eller ge med sig även om hon skulle vilja. Hon har sån stolthet den ungen. Slutade iaf med att jag grinandes fick bära en sparkandes My plus hennes kläder som var omöjliga att få på henne. Väl hemma smällde hon igen dörren till sitt rum och öppnade den bara då och då för att skrika dumma saker till mej. Fyraårstrots? Jag satt i soffan och hade lugnat ner mig lite när P ringde för andra gången. Men när jag svarade och han frågade hur det var började jag storgrina. Kunde knappt få fram ett ord. Lite pinsamt med tanke på att vi inte känner varann så väl O_oEfter ett tag (när mysan hade stökat ner i mitt rum) blev vi vänner igen. Får hoppas att hon är villigare att lyssna nästa gång så det slipper gå så här långt =/ Tror nog att vi båda kände oss rätt dumma.Nu sover hon och jag ska dricka lite glögg och mysa i soffan =)

Av rödluvan/emma - 8 december 2008 23:42

Jag somnade typ 30 min när jag skulle natta My (det har hänt typ 2 ggr förut och hon är ändå 4 år) Så när jag väl pallrade mej över till min egen säng så kunde ja ju såklart inte somna om =/Har kollat på 2 1/2 män nu, det är så grymt bra! Diggar verkligen pojken :DJag har även klart för mej vad jag ska ha på mej på både Avenys julfest och på juldan redan. Snacka om framförhållning för en gång skull! :DSå himla typiskt! Vart bjuden på Oscars personalfest oxå men det är samma dag som Avenys =/ Åsså är Mysans luciafirande med dagis samma dag oxå så jag missar att vara med på nöjeshallen. Kan bara vara med sen på kvällen. Men men. inte mycket att göra åt saken. Mysans lucia går självklart före!

Av rödluvan/emma - 8 december 2008 17:41

Ännu en helg har gått. Jag tycker att tiden bara flyger iväg.Jobbat på Aveny både fredag och lördag. Det var riktigt drygt i fredags faktiskt. 300 julbordsgäster som kom typ samtidigt. Stressade typ en timme. Sen resten av kvällen var det hel lugnt. Men vi stängde ett å de var rätt skönt.Lördagen bjöd på destu mer. Över 1000 pers. Jag var upp och tittade lite på underhållningen oxå och den var riktigt bra.Hehe min frisör var där oxå. När hon skulle hämta ut jackan sa hon: "Emma, jag är så jävla full! Vill du klippa dej hos mej fast jag är full?" Haha " Jo visst vill jag det men jag lär ju vänta tills du nyktrat till iallafall." :DSpelade innebandy igår igen då. Haha mycke skratt blev det från min sida. Tex när Ante sköt Chrille i bakhuvudet. Å sen höll på att kasta klubban på honom. Eller när Boz missade mål, blev förbannad och skulle sparka på målburen men fastnade med foten i den :D Vad som helst kan hända :pNu har Mysan och Simone klätt Mys lilla gran och dansat runt den. Andrè och yster gick hem efter våfflorna.

Av rödluvan/emma - 6 december 2008 01:49

Jag idag kom jag iväg å träna igen efter ett förkylnings uppehåll. Tog det lite lugnt. Syster var oxå med. Andrè hämtade upp oss och sen åkte vi till mamma för att käka soppa. På vägen dit säger Andrè: "Men se dej för!" Över vägen går en blind gubbe med vit käpp. HAHA lättroad :DSen åkte jag och syrran till Opalen i Kvissle för att se på underhållning och stipendieutdelning Från Nathalie Rönnqvist fonden.Bla så sjöng Mathilda (hon har så underbar röst)som vanligt låten som Jill Johnsson skrivit om Nathalie. Har aldrig klarat av att höra den låten utan att fälla några tårar..

Av rödluvan/emma - 3 december 2008 20:07

Andrè gjorde en till sin blogg. SÅ ja var tvungen å göra en till mej å Linda. Så här blev den.

Enjoy!

Send your own ElfYourself eCards
Av rödluvan/emma - 3 december 2008 19:43

Jag vill köpa ny TV och TV-bänk NU! Men jag har för lite pengar. Hoppas på nästa månad. Vill ha kamera oxå.Idag har jag bara varit hemma å grejat. Fixat på Mysans rum lite. Linda kom hit å överraskade mej =)Sen har ja rensat i nagellacks lådan och julpyntat naglarna (rött med glitter)(har väl egentligen vettigare saker att syssla med). Fixade kod så ja kunde boka tvättid på internet. Skit smidigt!Melann 21-24 ska jag tvätta. Sover ju ändå aldrig då.

!!

Av rödluvan/emma - 2 december 2008 19:34

Nu har jag internet igen! Fan va skönt!

Har hållit på med flytten sen i torsdags. så skönt att det är klart. Linda hjälpte till i lördags. Lämnade Andrè i lägenheten med barnen i 10 min medans vi bar in grejer i förrådet. När vi kom in igen hade mysan ritat i hela ansiktet med textilpenna. Glasögon och skägg. Hon trodde de var bodypaint haha. Fick bort det värsta iaf.

I söndas innan städningen av min gamla lägenhet var det avslutning på simskolan. Vi hämtade upp Theo oxå. Dom skötte sej hur bra som helst =)

Är så fruktansvärt sugen på rödvin! Måste ta mej till bolaget i morrn tro ja.

Av rödluvan/emma - 2 december 2008 14:12

Nu är allt klart med gamla lägenheten. hade besiktning igår å de gick bra. tacka vet ja min hjälpsamma föräldrar. hade aldrig klarat det utan er!


Idag fick ja hem inloggnings uppgifter till internet men fick ingen bild förut. hoppas ja glömt nån kabel så det inte skärmen sem pajat. de vore ju typiskt när ja slängde min reserv skärm när ja flyttade..


så fort ja fått till de ska jag skriva lite mer här och lägga ut lite bilder.

Ovido - Quiz & Flashcards