Alla inlägg den 15 september 2008

Av rödluvan/emma - 15 september 2008 22:24

Idag hämtade ja och mamma Mysan på dagis.(mamma höll på att köra på fel sida refugen btw hehe) De var några som va där å snickrade med nått. Kände igen ena killen å vi hejade på varann. Fröken säger: " de där såg ut som ett oväntat möte".. Sen kom ja på det. Jag har masserat han på en efterfest för nått år sen. Konstigt det blir när man ser folk i fel sammanhang.

Vi bjöd mamma på middag och pappa kom bort oxå. Lax men morötter och broccoli i ugn. mumma!
Sen har jag och Mysan legat i sängen å myst å kollat på madicken =)
Grattis Majsan! fan va kul för er! Kom å tänka på det nu när ja skrev ugn. bulle i ugn liksom ;)Just d Jossan HAHA Läser du min blogg tro? Tack för dom fina orden i lördags isf hehe minns du det? att ja är typ din idol hihi

Av rödluvan/emma - 15 september 2008 12:43

Nja så illa vart det inte =)I fredag var ja på möhippa. Det är alltid lika kul =D Senaste åren har de varit en hel del sånt.Maria som var den utsatte denna gång var ett nervvrak. Medans vi ledde henne genom stan men ögonbindel på grinade och skakade hon hela vägen. Kändes som vi tagit en gisslan. De vart bubbling och käk (måste skicka bilder till mej ni som fotade!!). Efter middan och när den äldre generationen fått åka hem (de vill säga en person) så vart de caraoke på Dallan. Sen vidare till Olan (vilka fina smeknamn på alla ställen man har). Fick höra igen att jag å Virre måste va systrar.. ja kan inte direkt se nån likhet. eller som anzo sa för ett tag sen: "ni är rätt lik varann på frisyren och längden" HAHA!I lördags var vi ett gäng på 12 personer i cocktail kläder som käkade på den "nya" medelhavsresturangen för att fira Cissi. Själva maten kostade mej 400 kr men zlatan va gott det var! Cissi stod själv för vinet till alla vilket måste ha kostat en hel del. Sen var vi på Oscar. Rätt hyffsat med folk där.Ja ni kan ju tänka själv hur seg man var i söndags då.. Var lite trög på innebandyn men däckade inte iaf =)ska försöka få in lite bilder här sen oxå när ja fått dom.

Ovido - Quiz & Flashcards