Alla inlägg under mars 2009

Av rödluvan/emma - 16 mars 2009 12:25

Ny badad och på väg mot stan snart. Ska på info om Socionomutbildningen. Får se om det är nått för mig. Ska ta en sväng i affärerna oxå.Sen kommer Mysan hem oxå =)

Av rödluvan/emma - 15 mars 2009 19:35

Nu har jag tagit en kaffe pause från allt diskande. Det är sånna här gånger man skulle haft en diskmaskin. Speciellt när man är lite bakis oxå.Men det var det värt för vi hade sjukt kul igår! Tyvärr kan jag inte lägga in några bilder än men det kommer. prommise!Pappa lyckades verkligen lura oss igår (cred!). Strax före halv elva fick jag ett sms där det stod: "Var så snäll och sänk ljudet!". Kollade upp nummret men det fanns varken på hitta eller eniro. Anzo ringde upp nummret (för att bjuda in de på vin tro jag) men ingen svarade. Efter ett tag ringer pappa och undrar varför vi har ringt Kerstin (hans flickvän) och håller på att dumma sig lite. Sen säger han att det var han som hade skickat det haha de var faktiskt rätt kul.Vi käkade iaf tacos och vi alla (12) lyckades få plats runt bordet i vardagsrummet. Sen körde vi "jag har aldrig", men vi är ju så gammla nu så de flesta har gjort det mesta :p Sen åkte singstaret fram (ska bryta av slager skivan till nästa fest, fast de har jag sagt senaste 3 gångerna tror jag..)Vid 12 snåret drog vi in till stan till aveny. Skit bra att ha nån gravid med på sånna här tillställningar så nån kör ;PNu ska jag lägga mig på soffan ett tag och sura för att jag inte kan vara med på innebandyn =( Men nästa söndag! då ska jag vara med!! på ons får jag börja träna igen! tjoohoo!

Av rödluvan/emma - 14 mars 2009 14:17

Ja nu är dagen inne! När vi ska äta tacos tills vi mår illa, dricka massa vin å annat och dela med oss av lite pinsamma uppleverser med varann :D Roligt att det är lite folk med som man inte träffar så ofta. De som jämt är med på mina tjejkvällar vet man ju allt om redan. Ser jag en viss sorts godis tänker jag på när hon blev av med oskulden osv :P Du vet vem du är ;PEn grej som alltid blir lite jobbigt på dessa tillställningar är att vi är typ 2,5 stycken som gillar hård rock.. Jag har nästan inget annat heller. Aja, sätter jag på nån hård rocks cover av Brittan kanske det funkar :pNu blir det lite inventering. Kommer tallrikar och vinglas att räcka? Knappast!Får väl försöka lägga in lite bilder från kvällen här sen.HDSL

Av rödluvan/emma - 13 mars 2009 07:53

Om en timme ska jag och syrran åka och handla allt käk till tjejkvällen. sen måste jag plocka lite här hemma så det ser respektabelt ut =)

Av rödluvan/emma - 11 mars 2009 22:29

Längtar till LÖRDAG! Tror det kommer att bli jätte kul på tjejkvällen (men inte dan efter med all disk =/). Det är 11 stycken som kommer! Då är det några som inte svarat än heller.Har skaffat lite nya spel och sånt vi ska köra oxå!Ja idag var de ju det omtalade strömsvbrottet.. Det dumma var att när jag hade hämtat my på dagis kom vi inte in genom porten. Tänkte ju att nyckeln måste ju passa eftersom taggen går på ström men icke. Som tur var var syrran och andres port uppställd så vi fick häcka där tills strömmen kom tillbaka. Men jag kunde inte tvätta för tvätten var inlåst hos mej. hade även lämnat snusen. Vilken tur att andre börjat snusa igen (bra gjort!). Han bjöd även på värmeljus-uppvärmt kaffe :DI morrn ska jag till Margot. Är nått skumt pågång.. Hon ringde idag och sa att jag ska dit på frukostmöte. sen blir det jobb i 2 h och jag fick inte veta vilka fler som ska dit (om det är nå fler?! Är det möte så borde de vara fler än jag iaf, eller?!). hmm.. undra vad hon har pågång nu..

Av rödluvan/emma - 10 mars 2009 18:23

Nu har vi oxå inglasad balle!! Nice!

Nått som inte är så nice är att strömmen här kommer at vara avstängd mellan 14 till tidigast 16 i morrn tro jag de var. Ingen dator, ingen tv.. Hoppas verkligen de håller tiden annars blir det lite jobbigt att inte kunna laga middag. Men men.. skulle va gott med hämt pizza oxå! Längesen man käka de =)

Nu är det snart läggdax för Mysan. sen ska jag skicka iväg mail om tjejkvällen igen. F*n vad kul vi ska ha!

Av rödluvan/emma - 9 mars 2009 11:19

Riktigt gamla börjar vi bli.. fast jag har ju 2 år kvar dit :DFörst käka på stekhuset. De flesta som linda bjudit kunde inte så det vart bara vi och våra systrar och Jimmy som var med å käkade. Efter att har suttit där ett bra tag å surrat gick vi ner på Oscar. Var ganska tidigt så de var inte så mycke folk. Men vi hade trevligt ändå. Efter nån timme gick vi upp på Aveny. Systrarna var nöjda som fick gratis inträde överallt :DDet är faktiskt längesen jag hade så trevligt när jag var ut. Jag hoppas verkligen att vi gör om det!Nu ser jag fram emot nästa lördag då det blir tjejkväll här. Käka tacos och spela spel =)

Av rödluvan/emma - 6 mars 2009 07:17

Idag är det mycke bättre! fortfarande lite seg men nån kopp kaffe till så. Tog ett piller igår när Mysan somnat. Sen stängde jag av mobilen och la mej. somnade väl strax över åtta.Lyckades byta sängkläder och damsuga igår så idag ska jag tvätta och svabba.Ikväll ska jag och Mysan mysa och käka popcorn tro ja. Sen i morrn ska hon sova hos mormor för jag ska ut och käka å fira Linda.

Ovido - Quiz & Flashcards