Alla inlägg under juli 2008

Av rödluvan/emma - 16 juli 2008 22:28

Idag har det varit bra flyt på jobbet. Ingen stress men ändå jobbat på hela tiden. Jag har varit ute i solen och bandat contairar. 7 st vart det. Vid 15 tiden drog alla utom jag och en till så då kunde vi inte fortsätta. Då fördrev jag den sista timmen med att friska upp minnet lite och köra traktor. Flyttade massa tomma behållare.









Just när ja skulle ta en prommenad hem och var lite nervös över regnmålnen så dök pappa upp. Jag hängde med honom och tanten till Birsta för att hämta en dator. Jag passade på att köpa större minne till mobilen.
När vi står i affären står pappa och flinar och tittar på mej.

Jag säger: "Vad är det med dej då?"

Pappa (flinande): "Nä inget, roligt att du är med bara."

Jag (skeptisk): "Vadårå?"

Pappa (fortfarande flinande): "Nä ja tycker om dej.."

Jag: "Öhh?! vart du drogad när du opererade dej idag eller? (han hade opererat bort en gronk vid ögat tidigare på dagen).

Pappa (leende): " Nä, men jag fick en spruta."

Jag tänker: "Haa! Ja visste att det var nått!"

(var även tvungen att smsa syrran direkt för att berätta vad han slängt ur sej)
Pappa håller upp mitt telefonminne och säger:" och du går ut till skjutdörrarna och jag sparkar ut den här fort som fan, då kanske det inte larmar. Å skulle de göra det kan ju du bara gå därifrån och låssas som ingenting.."

Drogad?

Vi möter upp bror +barn på Alforno. Jag lägger handen på pappas axel och säger: "Det här kanske kommer som en chock för dej, men jag tycker om dej oxå. Börja inte lipa nu.."

Pappa svarar:"Ähh, sluta ljug!" (sprutan hade väl slutat värka..)

Efter en starköl och grekisksallad följde broder och knoddarna med hit. Han bytte strängar och spelade lite på elguran..drack kaffe och kollade på musikvideos.

Nu har jag badat och ska lägga mej i sängen och ringa Linda.

Natti


?

Av rödluvan/emma - 15 juli 2008 17:10

Jo de kanske var sista i 7an vi fann varann =) minns inte ja riktigt heller. puss

Av rödluvan/emma - 14 juli 2008 22:12

Igår var det full rulle hela dagen. Måste ha gjort av med många kalorier (yej!).

Brorsan och hans två söta avkommor hämtade upp mej och Mysan. Vi for upp till södra berget och gick Tarzan stigen. Pappa och Kerstin var med oxå. John sprang först (följa John) och visade vägen. Efter lite mer en halva stigen snubblade My på en rot rakt ner i en jord-vattenpöl. Hon var helt förstörd över att byxorna vart skitiga och ville gå tillbaka, vilket skulle ha varit längre. Så jag fick bära henne resten av vägen (svettigt)..


Nästa anhalt vart Donken å sen till Norra. Där busade vi på tills det var dax för middag hemma hos pappa. Syster med fam kom oxå dit. Med taco (för mej, taco x3? för andre) i magarna gick vi ut på gräsmattan och härjade. Sparkade boll, brottades med syskonen och barnen osv.


Idag skulle jag ta en prommis hem från jobbet hade jag tänkt. Hade till och med sett fram emot det. Men när det började regna tappade jag lusten.. Syskon hämtade upp mej och vi fick middag hos pappa igen.. brorsan spelade lite gitarr (måste göra de mer innan han åker).


Anzo kom hit och hälsade på ett tag. Bättre kompis är svårt att hitta.

Vi blev kompisar på sista aprill i 8:an. Bara sådär liksom. Vet inte riktigt hur det gick till, det bara hände. Sen dess har vi varit jätte tajta. Är det nån jag litar på till 100% på så är det henne (och typ två till).

älskar dej gumman!


puss


Av rödluvan/emma - 12 juli 2008 23:33

Det finns en person som kan göra mej så j*vla irriterad och förbannad! Men det finns inget jag kan göra åt det heller.. det som är så frustrerande. Inget skulle bli bättre av att jag skäller heller så det är bara att bita ihop.


gaaaaahhhhh!!

Av rödluvan/emma - 12 juli 2008 20:46

Hur kommer flugor och nyckelpigor in mellan fönsterglasen?


Det var My och Simone som undrade men jag har inget svar..

Av rödluvan/emma - 12 juli 2008 18:14

Va de har regnat idag! Jag tycker det är rätt mysigt att sitta inne å tat lugnt då men för My som bara vill cykla nu hela tiden är det inge bra.


Mamma tog med sig Simsalabim (kärt barn har många namn) och kom hit. Så då hade dom varann att roa sig med iaf. Eftersom det inte vart nått syskon till Mysan (än iaf) så är det underbart att Sim finns. Dom är nästan som syskon.

Jag både vill och vill inte ha ett till barn. Den skulle vara mysigt och roligt för My med ett syskon. Men samtidigt är det skönt att hon är så pass stor att hon kan göra det mesta själv. Slipper passa henne hela tiden och blöjor å sånt. Fast träffar man nån ny kanske man tänker annorlunda. Är ju inte för sent än iaf =)


Efter att mamma och Sim åkt tog vi ett bad och sen hade det slutat regna! Så Mysan tog cykeln och jag tog benen till affären en sväng. Stannade ett tag i lekparken på hemvägen.


Nu har vi just käkat fahitas kryddad kyckling (tabasco till mej) men råris. Riktigt gott vart det. Mysan har ätit hur mycke som helst och nu kollar hon på disney dax.


I morrn kommer brorsan och barnen hit. Har inte träffat dom sen syrrans bröllop tro ja? de var i augusti.


hdsl

Av rödluvan/emma - 11 juli 2008 21:41

Varit en rätt seg dag på jobbet. Vi käkade lunch på Sju Kryddor för att tacka av en som slutar.


Hämtade Mysan efter jobbet. Åkte till pappa och käkade pannkakor med jordgubbar och glass (slår nästan aldrig fel).

Jag tror inte Mysan pratat om bajs en enda gång idag faktiskt! (förutom när hon skulle bajsa). Annars är det hela tiden tycker jag. Kan bli rätt pinsamt när man är bland folk.


Saknar mina klasskompisar =( Är så svårt att kunna passa in och träffas när alla jobbar olika å sånt. Jag ska försöka dra ihop till nån bowling eller nått snart!


Ovido - Quiz & Flashcards