Alla inlägg under september 2008

Av rödluvan/emma - 11 september 2008 21:32

Av rödluvan/emma - 11 september 2008 14:57

fan va snygg jag kommer att va i helgen!

Av rödluvan/emma - 11 september 2008 13:56

från deras nyaenjoy

Av rödluvan/emma - 11 september 2008 12:44

för Jonas begravning. Jag och syrran tog en prommis dit på kvällen. Riktigt skönt var det ute. Såg massa grodor på vägen tillbaka =) dom är så söta. Kollade på en lägenhet oxå. den var riktigt fin.

Av rödluvan/emma - 9 september 2008 16:58

För fyra år sen hände väldigt mycket. När Mys födelsedag börjar närma sig kommer en massa minnen upp till ytan igen. Drygt en månad innan My föds dör Jonas vilket kommer som en chock för alla. Han blev aldrig 21 år. Nån gång där dyker Lasse upp men är döende (avlider efter några få månader). Jag är höggravid och mår jätte dåligt. Tror inte nån visste hur dåligt. Åtta dagar efter Jonas begravning,
mitt i all denna sorg kommer lilla My till världen. Så underbar att jag får ont i bröstet.

=p

Av rödluvan/emma - 8 september 2008 17:52

Av rödluvan/emma - 7 september 2008 21:35

Vilken rolig helg jag haft!!


I fredags var det rätt lugnt. Jag och Mysan gjorde äppelpaj som pappa och Kerstin kom och smakade på.


På lördan åkte vi in till stan med Virre och barnen. Käkade på Donken och sen var vi på bio och såg Wall-e. Den var rätt gullig =) barnen tyckte den var kul, fast Theo somnade efter halva.

Efter bion åkte jag My och yster hem till henne. Mysan stannade där medans jag åkte på Aveny och jobbade. Det var segt i början men efter 12 rasade det in folk. Efter jobbet var det bara att hålla sej vaken för 8.30 skulle My på simskolan för första gången. Hon och Theo hamnade i samma grupp så vi träffade Virre, Mimmi och Theo där.

Mysan hade med sina simglasögon och hade huvet under vattnet mer än över. Först när hon simmade med huvet under ytan vart jag jätte rädd och var på väg att hoppa i. Tur ja inte gjorde det för de var tydligt att det var meningen. Kan vara så att de andra föräldrarna som var där nu tror att jag och Virre är ett lespiskt par HAHA. Jag satt på en stol och Virre  ställde sej bakom och la handen om mina axlar. Sen var det en karl som tittade menande på mej och flinade flera gånger =/


Nu har vi spelat innebandy för första gången efter sommaren! Fan va kul de var! Men jag måste bli bättre!

Av rödluvan/emma - 4 september 2008 20:30

Härligt att de kommer igång igen! =D Igår kollade ja på 2 nya prison break och nu ska ja snart se south park! Nån som har nå bra tips på serier? let me know! jag är arbetslös så jag behöver ju nått tidsfördriv =PIdag har jag rört lite på fläsket iaf! Vart en prommis med Linda runt sidsjön i det härliga vädret =) å på söndag blir det 2 timmars innebandy. lär ha dåligt med träningsvärk efter första gången då ajaj.. kommer ihåg smärtan sen sist. Gick som en cowboy i en vecka typ. Men det ska bli så j***a KUL!!Mysan och jag har bakat syltgrottor idag(håller jämt på att säga köttgrotta =/). hennes vart ju bättre än mina. Sen kom vår kära Margot med äppelmos som hon hade gjort =) De ska va till pannkakstårtorna när My fyller år!

Ovido - Quiz & Flashcards