Alla inlägg den 15 maj 2008

Av rödluvan/emma - 15 maj 2008 19:57

JAG börjar blogga :D





Många släktingar och vänner bloggar och jag har fått förfrågningar om inte jag oxå gör det. Så nu så!


Har märkt att det är ett utmärkt sätt att hålla koll på vad alla gör på dagarna utan att behöva prata med dom :p


Kul att kolla på bilder å sånt med.





Kan berätta lite om min dag..


Haft en rätt bra dag i skolan. Bara två i klassen grinade (av olika anledningar). Jag var less men jag är en hårding =)(Tänkte hoppa av skolan förra veckan när jag kom till ett besvärligt tal på matten. Alla bara skrattade, ingen tog mej på allvar.. försökte få med mej läraren ner på olan å ta en öl istället. Hon tyckte de var en bra idè men vi kom fram till att det nog inte var så smart trots allt, så hon hjälpte mej med talet istället.)


Efter att ha handlat och hämtat Mysan på dagis åkte vi till syster. Vi kan kalla henne Lisa (för att hon heter det). Där vart vi välkomnade av en glad liten simone och en doft av pepparkaka. Vi käkade lax, barnen lekte och jag & yster undersökte varandra (de där lät sjukt!?).


Nu är vi hemma, mysan sover och jag ska snart göra paj.





Ja nu är det bara en vecka (+ en dag (petnoga då)) kvar tills jag tar studenten! Mitt mål var att klara det innan pappa dör och jag tycks ha lyckats med det (better not die this week!). Jag är den sista av hans tre barn att göra det. Jag minns när syrran skulle ta ett sabbatsår och han gormade: "VARFÖR KAN INGEN AV MINA UNGAR KLARA AV ATT GÅ KLART SKOLAN?!". Är det nått du vill säga oss nu? :p


Fan jag kommer att sakna min klass! snyft!!

Tidigare månad - Senare månad
Ovido - Quiz & Flashcards