Alla inlägg den 18 maj 2008

...

Av rödluvan/emma - 18 maj 2008 19:05

Det började för ca 3 år sen. Det var inte kärlek vid första ögonkastet utan mer att den var på rätt ställe vid rätt tidpungt. Men vi behövde ju varandra. Jag behövde ha det rent hemma och den behövde fylla påsen.
Jag vet inte riktigt när vi började glida ifrån varandra. Kanske var det för att jag städade för sällan eller så var vi bara inte menade för varann. Nu har det uppstått riktigt hat mellan oss! Det har påverkat mitt humör regält. Som tur är drabbar det ingen annan eftersom jag oftast är själv hemma då. Jag är brydd att den inte har lagt av helt så som jag svär åt den hela tiden. Nu känner jag verkligen att det är dax för oss att gå skilda vägar. Därför har jag önskat mej en ny dammsugare i studentpresent =)

Av rödluvan/emma - 18 maj 2008 13:40

.. Var mer folk på Aveny än på fredan iaf men inte överdrivet. Hade tagit med musik till rockbaren som spelades ett tag men tro på fan att fyllona ville lyssna på samma gammla metallica låtar och skråla illa..*suck*En kille som försökt bjuda ut mej på typ middag var där idag oxå. den här gången försökte han med att en korv på IKEA kunde han väl få bju på iaf. Hans kompis hade tydligen varit runt på kloraten (där ja jobbar på sommaren) och frågat efter mej haha. tur ja inte var där.Måste bara få säga.. killar är konstiga! Fattar inte hur dom tänker (om dom tänker alls?). Jaja ska inte dra alla över en kam..

Tidigare månad - Senare månad
Ovido - Quiz & Flashcards