Alla inlägg den 17 maj 2008

Av rödluvan/emma - 17 maj 2008 12:49

för kommentarerna jag jag har fått förresten!

kraam!!

Av rödluvan/emma - 17 maj 2008 12:10

och rätt mosig.


Resume av gårdagen: Skoldagen började med en het debatt. Ämnena var dödsstraff och dödshjälp. Vissa brusade upp riktigt, svor och slog i boken. Jag kunde inte låta bli att kolla på emils ögonbryn som for upp och ner, hit och dit. jag är helt farschinerad (hur fan stavas det?!) av dom.


Jag hade tagit med mej tacopaj till de som villa ha sen för att liva upp stämningen. är ja inte underbar så säg (inget)! En föredetta klasskompis som flyttat till Sthlm kom och hälsade på oss med sin kille. Så sen vart det fika på stan. bla bla bla.. Hämtade Mysan på dagis.Justja, när vi var på väg till dagis på morgonen sa hon: "Mamma, när man har druckit öl då får man inte köra bil!" (alltså jag hade inte druckit nå öl! de är sant!) Rätt kul när hon bara slänger ur sej konstateranden sådär =)

Iaf så åkte vi till Anzo och Ubbe sen för Atlas fyllde 1 (år såklart). Mysan var as trött så det vart ingen lång visit. Det var dagen det.

Kvällen? Jo jag jobbade på Aveny (som rockslusk vet ni väl). September spelade å ja tyckte så synd om dom. Det var knappt nå folk alls. Fanns inget att göra typ..så jag drck kaffe, snackade musik i rockbaren ( ska ta med en skiva dit), käkade nötter, drack kaffe, kollade på hockey, gjorde vikgubbar i garderoben (dom vart jätte fina), drack kaffe osv.. Ikväll ska jag oxå jobba. Hoppas det kommer mer folk!!

Tidigare månad - Senare månad
Ovido - Quiz & Flashcards