Alla inlägg den 13 juni 2008

Av rödluvan/emma - 13 juni 2008 21:53

Igår vart det party! Helt oplanerat. Cissi ringde när jag var hos Anzo och man kan ju inte banga när hon är hemma från England direkt =)

Fört satt vi hemma hos henne. Jennie, en tjej jag inte träffat på länga var oxå där, kul kul. Synd hon inge hängde med ut men hon var bakis.

När vi kom in till stan mötte Tommy upp oss. Han ville gå på bischop arms (vet inte hur det stavas) så vi gick dit och satte oss. En kille som Cissi jobbat med kom oxå dit. Han var helt sjuk! Satt å limma lite på mej. Sen vart han svartsjuk och sur när jag pratade med andra =/ även tjejer!

Vid 12-01 tiden tyckte jag det räckte å ville åka hem men det ville inte Cissi. Nejdå, hur kunde ja ens tänka tanken? Vi skulle på efterfest såklart! SÅ vi hamnade hos Boz. Cissi och boz drack Whiskey och jag å lars drack jäger (typ 10 st blää). Haft ont i skallen idag som ni kanske förstår..


Jag och Linda hade kunna få lite lättförtjänta pengar om vi hade velat. En kille undrade om vi kunde piska honom med ett skärp mot betalning. När vi vänligt men bestämt avböjde erbjöd han oss 500 kr var för att mäta hans manslem!? Vad är d om? sjuka typer de finns..


I morgon ska jag först på CENSUR (förklarar sen) och sen på personalfest med aveny :D Det ska bli kul =) hoppas jag.


Ovido - Quiz & Flashcards