Alla inlägg den 17 juni 2008

Av rödluvan/emma - 17 juni 2008 10:04

Tog en prommis till dagis å lämnade Mysan. Joggade lite lätt tillbaka. Hua vilken dålig kondis jag har fått igen. Måste göra nått åt det! Nu när vi inte spelar innebandy längre heller.


Mysan höll på att skrämma skiten ur mej igår i lekparken. Hon har lärt sej att stå på gungan och göra fart själv. Riktigt duktig är hon. Helt rakt och bra fart får hon. Två äldre pojkar gungade bredvid henne och en av dom hoppade av två gånger. Helt plötsligt säger Mysan: "Titta mamma!" , åsså hoppar hon ståendes från gungan =O. Trodde mitt hjärta skulle stanna! hon hoppade när den var längst bak så hon landade under och höll på att få gungan i huvudet om inte sagt till henne att ducka. Sen skämdes hon lite tro jag för att hon inte lyckades göra som hon hade tänkt. Men vi kom fram till att hon var modig som hade vågat men att hon inte skulle göra om det =) (mest skrivet för släktingar, tråkigt barnsnack för andra :p)


Min nya dammsugare!! I löv u!! (iaf så mycket man kan älska en dammsugare). Det är helt underbar! Munstycket liksom rullar över golvet. Inte skrapar som den förra. Det suger bra och låter inte så förj*vligt som den förra. Lättstyrd osv. Tack så mycke Åke & Margot! Är så nöjd med den som ja kan bli!! Hoppas ni läser det här =)


Nu ska ja ta mej ett bad =D


(tack till ordnazisten oxå =P tur nån orkar!)

Ovido - Quiz & Flashcards