Alla inlägg den 16 juni 2008

Av rödluvan/emma - 16 juni 2008 11:04

Malin (håret) hade inte anat ett skit. Hon och syrran tog en prommis upp till Norraberget och där satt jag + Sara x2. Vi hade dukat fram diverse käk och alkohol och vi hade alla t-skirtar med texten: "DET HÄR ÄR MALINS HIPPA, NU SKA HON TILL USA OCH PIPPA!". Hon fick ett paket med fula kläder att ta på sej. Hon var faktiskt mycket medgörligare än vi trott hon skulle vara. Efter ett x antal shotar kände hon sej redo att ta itu med uppgifterna på listan med saker hon var tvungen att göra. Tyvärr var det typ då som jag var tvungen att dra iväg på nästa festlighet..

Åkte hem till Linda och bytte om och sen gick vi ner mot Aveny för att ta bussen med de andra till Smedjan. Där fick vi bål, cider, öl och baugette. Sen blev det frågeslinga och efter det vatten aktiviteter. Några åkte ring, banan eller wakeboard efter båt. Ja var sugen men insåg att jag nog skulle frysa ihäl efter så jag hoppade det.

När fotbollsmatchen nalkades gick vi upp mot resturangen/baren där en projektor var uppställd. Vi fick grillat med tillbehör, väldigt smakligt =)

Man fick se helt nya sidor av vissa vakter. En somnade kl 18 haha (bilder finnes). Efter matchen spelade en trubadur och några dansade.


Vid elva gick första bussen tillbaka till stan. Den tog vi och tog en krogrunda. Daltons, Olan och sen Oscar. Fatta att jag bara gjorde av med 70 kr på hela kvällen :p


Gårdagen tillbringade jag i Lindas säng. Kollade på film och kliade på myggbett (gaaahhh!!). Jimmy, Linda och jag har legat där tills idag.

Nu ska ja å linda ner på stan en sväng. tillbaka till verkligheten..


Ovido - Quiz & Flashcards