Alla inlägg under maj 2008

Av rödluvan/emma - 26 maj 2008 14:09

Av rödluvan/emma - 24 maj 2008 18:39

Jag har faktiskt klarat det! jag är ju grym! :p
Hade jätte kul igår. Först träffades de första i klassen hemma hos Gustav vid tio. Vi skrev i varandras mössor och drack en skvätt. Vi gick sen i samlad trupp till Altinska där vi käkade (besviken på maten btw).
Jag och några till sprang sen på stan en sväng så vi vart lite sena till skolan. Behandlarna hade nån sketch och sjöng. Vi hängde godisstrutar runt halsen på lärarna, fikade och den fick vi våra omdömen!! Jag fick UTMÄRKT!! Det är det bästa man kan få! (ja men alla har inte hört det än yster). Vi knäppte klassfoton som Sven har sagt att vi ska få sen (vi har inte ens fått dom från förra året).

Syrran ringde när dom var utanför å skulle hämta mej. Jag sa "ni har ingen skyllt va?". Då la hon bara på. Så när jag kom ut stod hon och andre där med skyllt, ballonger och champange och tjoade :D De var rätt kul faktiskt. älskar min syster =) hem till mamma (lyckade klämma fast en ballong i bildörrn utan att den smällde!?)
Släkten och kompisarna dök upp efter som.. Jag fick massa fina presenter!! (dammsugare bla!!) Mamma hade gjort jätte goda pajer och beställt en jätte fin tårta. Elaine och sara kom och vi åkte till emil på förfest. syrran hängde oxå på. Vi hade hur kul som helst. Sen var vi på olan tills det stängde. Lite ont i huvet idag faktiskt...å nu ska ja snart åka och jobba..

Av rödluvan/emma - 22 maj 2008 21:34

spelet kommer jag verkligen sakna!

Av rödluvan/emma - 22 maj 2008 17:07

Friluftsdag på Norra berget. Solen skiner, barnen leker och vi andra (ett gäng iaf) spelar brännboll (bra benträning), har dragkamp (arm- & benträning) och fikar (funderar på att hyra Emil till Mys kalas btw). Sen åkte jag, Elaine och barnen ner på stan och tog en glass (efter all träning var jag värd det) vid Vängåvan. Syster kom oxå dit. Sen åkte jag och tvättade våfflan (humör- & armträning) eftersom den ska besiktas i möra.
Nu har mysan och jag käkat korvstroganof och busat (hela kroppenträning) en massa. "här ska du få din unga man", sa Mysan hehe. Nu ska vi tydligen ut i lekparken..

Av rödluvan/emma - 21 maj 2008 20:35

På det här med förhållanden.. Nu var det ju ett tag sen jag var i nått sånt. När man bodde ihop med nån. Jag saknar det inte ett dugg faktiskt (kan ju bero på att det var med fel kille oxå). Men allvarligt, va mycke fördelar det är med att bo själv! (med Mysan oxå såklart men nu pratar vi killar). Man sköter sin egen skit liksom. Har ingen annan att gå och irritera sej på. Måste inte involvera nån annan i sin planering.Nu när jag har Mysan kan jag lägga min tid på henne. När hon inte är här kan jag göra vad som helst. Sova borta, träna, jobba, festa. Är som när jag flyttade hemifrån typ (dock lite mognare nu, du behöver inte va orolig mamma).Det är många jag känner vars förhållanden/äktenskap spruckit pga otrohet (bl.a mitt). Man blir lätt anti. kanske lite rädd att binda sej oxå. Är det värt det liksom? (hur ska ni kunna veta det, daaa). Dessutom får man ju alltid höra allas problem. Då tänker man "gu va skönt att ja slipper allt sånt!"Åsså tänker ja på vad mycket som blir vardag när man flyttar ihop. Man behöver aldrig längta efter varandra och verkligen uppskatta när man verkligen ses. Man börjar störa sej på saker hos varann (ja det här kanske inte gäller exakt alla men de flesta). Man ska fråga varann om lov att göra saker osv. Det blir inte lika spännande liksom.slutsats: mer bra än anus att vara själv =)Ja nån gång kommer väl jag oxå vilja dela vardagen med någon antar jag men känns som det är långt dit.

Av rödluvan/emma - 21 maj 2008 17:50

Idag gjorde jag eng provet. jag är nästan säker på att det är godkänt =) Fick veta idag oxå att vi kommer att få omdömena på fredag! tjoohoo!!(mitt favvo ord) tjoohoo!!Sen var vi till sidsjön när båtbyggarna sjösatte sina båtar. Inte en enda båt sjönk så vi åkte därifrån igen rätt fort. Vidare till Birsta med Elaine. Hon shoppade skor och jag köpte en vårjacka och en cool tröja till lillskinka (Mysan). Har fortfarande inte hittat nån snygg vit tröja eller linne till studenten så det blir nog bara en vanlig vit t-skirt. Kjolen är skit snygg iaf :DNu har jag stått och stekt pannkaka till friluftsdan på norra i morrn. Mysan ska oxå följa med!

Av rödluvan/emma - 21 maj 2008 09:16

Jag hörde att Mysan klev upp så ja gick och kollade. Då stod hon i hallen och blundade. hon rörde på armarna och sa att jag inte fick ta gräset :D Jag försökte att locka med henne till sängen igen men då vart hon lessen och tokgrinade ett bra tag innan hon lugnade ner sej igen..


Nu är ja på skolan. Vi håller på att rensa ur våra skåp. Tar bort alla bevis på att vi nånsin varit här. Känns lite konstigt och tråkigt..

Men jag fick en present i min ficka idag :D en chokladkaka!!

Av rödluvan/emma - 20 maj 2008 18:02

Har gjort matte prov idag (blää)! Det tog mej hela dagen faktiskt. Ett kap i matten och ett eng prov är det jag har kvar nu för att få ut behöriget. Kommer att få gå nån dag i skolan nästa vecka oxå. Fick veta nu att tydligen får vi inte ut våra omdömen heller förns vi lämnat in exakt allt. Det är ju skit puckat! dom satte de ju i torsdags för tusan! Det är ju därför man kommer till skolan på fredag!

Lunchade på Åhlens idag med syster och Mone. Fick med mej Elaine oxå. Det var mysigt. skönt att komma från lite.

Hämtade Mysan på dagis och satte henne i barnstolen sa hon: "Jag är inget barn längre". "Nähä", tänkte jag. Det gick fort. Jag som trodde hon bara varit hos pappa sin i några dagar. Så hemma efter maten satte hon igång att diska. På nått sätt blir det alltid mer disk än innan hon började..

Nu har jag +9 cider i min kyl tack vare en vänlig själ som nu har -9 cider i sin :D (kanske har lite användning av matten ändå).

Ovido - Quiz & Flashcards