Alla inlägg under juni 2008

Av rödluvan/emma - 8 juni 2008 15:09

Hade sjukt kul i fredas på 10års klassfesten. Vissa har man ju stött på nån gång då å då men vissa hade man ju inte sett sen skolan. Joanna saknade ja jätte mycket! Hade varit skit kul om hon varit med oxå. Hon var ju den enda i klassen som jag umgicks med och fortfarande har sporadisk kontakt med (hon bor i New York).

Lyckades paja digitalkameran. Tappade den i golvet.. Hoppas den går att tömma iaf. Gick lös med den på slutet =D

Drack gratis gjorde jag oxå! Trodde ja kanske skulle få personalrabatt men slapp betala helt =D (tjoho).


Igår låg ja i sängen hela dan innan jag började jobba kl 18. Var rätt seg (men d var det värt).

När jag kom till aveny fick jag agera vakt för det var ingen som dykt upp. Stod i dörrn och släppte in folk. Rätt kul faktiskt. Ringde runt till de vakter jag hade nummer till så de dök upp två efter ett tag (lite synd för jag var ju bra på det där ;p). Då var det bara att gå in i garderoben igen..

Var trött och seg men de gick bra. ingen trängsel direkt.

Måste ha sett väldigt puss och kramvänlig ut för fick mycke sånt (allt var inte frivilligt)..


får se sen om ja kanske lägger in nån bild om d går att tömma kameran.

puss

Av rödluvan/emma - 7 juni 2008 16:31

orkar inte skriva.. berättar sen..

Av rödluvan/emma - 5 juni 2008 18:29

Vaknar sakta av en avlägsen röst som upprepar: "jag har bajsat mamma!" typ hundra gånger. Jag kliver upp och hjälper henne " jag har ropat på dej jätte många gånger!" .. "ja men ja trodde det var en dröm", svarar jag.

Det är varmt. Kollar på termometern. Minus 14 grader ute idag oxå (den har frusit fast eller nått).


Är ute i lekparken ett tag å går på affärn men det är för varmt för att vara ute. Åker till syrran. Barnen springer runt medans jag och yster håller på att avlida av värmeslag. Jag fattar inte att dom orkar! Tänk om man hade haft hälften av deras energi.


Imorrn är det klassfest! tjoohoo! Tio år sen jag gick ur nian. Att man blivit så gammal! Jag känner mej inte så gammal ju..

Det ska bli så kul att se alla. Undra om de som tyckte illa om en då kollar snett på en nu oxå. Om töntarna blivit hunkar och tvärt om =p

Det är en person som jag så gärna vill ska komma..


När barnen har somnat är det fest =P då ska vi dricka vin och käka nötter.

=D

Av rödluvan/emma - 4 juni 2008 21:51

Tack anzo! Jo vi ska ha skitkul på fredag bruden!! Löv u to!!

Av rödluvan/emma - 4 juni 2008 20:48

Idag har ja varit på skolan och räknat matte igen. På måndag ska ja göra provet. Sen är ja helt klar! Fick en hel del gjort faktiskt (förmodligen för att de andra satt i ett annat rum och gjorde engelska).

Tog en sväng med Elaine på stan. Tänkte att jag kanske skulle hitta nått linne eller t-skirt att ha på fredag men icke.


Just de!! Elaine ska gifta sej! Han friade igår! DE VAR FAN PÅ TIDEN! (dom har varit tillsammans i 17 år). Elaine är överlycklig! (undra vad jag ska ha på mej på bröloppet hmm måste köpa nya skor..och smycken..kanske nått rött så ja matchar dekorationen..) jaja.. vart var jag? justja! gifta sej! =D Tjoohoo!! Grattis min älsklings Elaine!! Well done dude! (till magnus).


Tillbaka till mej! det är min blogg, de ska ju handla om mej! mej mej mej =D


Efter dagis köpte jag och Mysan med oss grillad kyckling och for upp till Virre och hennes avkommor (trodde vi men blev mött av halva släkten typ =P). Satt hos hennes morsa ute i solen och fikade ett tag medans barnen hade vattenkrig. Senare gjorde vi ordning maten och käkade nere hos Virre.


Undra vad man ska hitta på för knas i morrn då?


Å va dålig folk är på att kommentera.. Behöver ju inte skriva nått märkvärdigt.. Här delar jag med mej av mitt liv liksom.. :p


pussar i massor!

Av rödluvan/emma - 4 juni 2008 02:51

VAD LESS JAG ÄR PÅ DEN HÄR SKITEN!!

Av rödluvan/emma - 3 juni 2008 20:24

alldeles underbart väder!!

Prommis till dagis. Lockade Mysan med att vi skulle köpa jordgubbar för att få med henne hem. Hann knappt säga klart ordet så satt hon ute i vagnen.


Middag utanför pappa med Kerstin, syrran, andre och barnen. Barnen fick pannkaka, glass och jordgubbar medans vi käkade jätte god sallad och lax. Barnen sparkade boll och klättrade i träd.


Bilder kommer här..

Av rödluvan/emma - 3 juni 2008 12:59

Igår vart det en seg dag. Trots de fina vädret var jag hemma och tvättade. Hade ingen ork att hitta på nått.

På kvällen hängde ja på ut till Söråker för att hälsa på Ellinore. De hade världens sötaste lilla kisse där. Två veckor (tror dom) gammal som blivit lämnad av sin mamma. Jag döpte den till Kenta (såg ut som en gammal katt vi haft) och den sov i min hand under hela tiden vi var där. Vi fikade och sjöng till gura :D


Nu är ja på skolan och har räknat matte. Inte mycke kvar nu! Ska hit i morrn oxå och försöka hinna med det sista. Har Linda och Elaine som sällskap.


Nu ska ja snart iväg och hämta lillskinka på dagis. Sen köpa massa jordgubbar!

Ovido - Quiz & Flashcards